Minden nap közelebb jutok a céljaimhoz és egyre sikeresebb az életem

MESO LASER Egy eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól 

Egy készülék, mely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Egy készülék, mely nem ismer határokat. 

Egy készülék mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát. A lézeres csúcstechnológiának, a fókuszált elektroporációnak és az innovatív kezelési módszereknek köszönhetően ma már a Meso Laser készülék jelenti a kozmetikai ipar jövőjét. LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK - a jövő tecnológiája A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek az esztétikai intézményekben. Ennek egyedülálló képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal, különös figyelmet fordítva a már kialakult ráncokra, és a megereszkedett bőrért felelős kollagén rostok rekonstrukciójára. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.

LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK - a jövő tecnológiája A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek az esztétikai intézményekben. Ennek egyedülálló képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal, különös figyelmet fordítva a már kialakult ráncokra, és a megereszkedett bőrért felelős kollagén rostok rekonstrukciójára. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.

GAZOLT HATÉKONYSÁG, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEKÉRT 

2017 januárjában független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, amely kifejezetten a hatóanyagok fókuszált elektroporációval történő bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerhettünk a bőr alá, és bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyag beviteli technológiája megkérdőjelezhetetlen. 

JELENLEG MAGYARORSZÁGON A MESO LASER AZ EGYETLEN KÉSZÜLÉK, AMELY RENDELKEZIK ILYEN IGAZOLÁSSAL. 

A rendkívül költséges és bonyolult vizsgálatot Németországban végezték el, a jénai és saarbrückeni egyetemek kutatóinak szoros együttműködésével. A kutatás helyszíne a JenLab GmbH volt, a jénai egyetem orvosi karának high-tech laboratóriuma. Az itt alkalmazott multiphoton-tomográf készülék lehetővé tette a többdimenziós mikroszkópikus képalkotást a bőr különböző mélységeiben. Az "in-vivo mikroszkópia" lényege, hogy a legmodernebb lézerszkennelő technológia segítségével valós idejű képet kapunk a bőr mélyebb rétegeiről, rendkívül nagy felbontásban.

MESO LASER KEZELÉSEK

A Meso laser kezelések 2017 óta szigorú védjegyoltalom alatt állnak. A Milsys (itt az r betű karikában-eredeti) védjeggyel ellátott kezeléseket csak hitelesített kozmetikusok végzik. Mi ezek vagyunk !

-Meso laser testkezelés

- Lézeres kezelések 

-Testkezelések