A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit egy hölgy csak viselhet

A Doctor Babor rendkívüli bőrápoló termékei az ún. ,, cosmecutical" termékeket ( cosmetics+ pharmaceuticals= kozmetikumok+ gyógyszerészeti termékek) azzal a céllal alkották meg, hogy a különböző bőrproblémákra meggyőző eredményekkel megoldást nyújtsanak. A Doctor Babor nagyhatékonyságú termékei egyesítik a tudomány és az orvostudomány terén elért legújabb kutatási eredményeket a BABOR több évtizedes tapasztalataival. Ezzel a megközelítéssel olyan eredmények születnek, amelyek messze túlmutatnak a hagyományos kozmetikumokkal elért eredményeken - kiváló kozmetikumok, innovatív formulák és kezelési módszerek a szigorú német minőségi előírásokkal összhangban fejlesztve.

DR Babor kezelések 

Vitamin A booster

Vitamin A booster Retinew A16 - a Retinol / A-vitamin növényi alternatívája A Retinew A16 egy specifikus fehérje, melyet a sisakvirág-levelű tehénbab (Vigna Aconitifolia) magjából nyernek. A sisakvirág-levelű tehénbabot legalább 2000 éve termesztik az indiai szubkontinensen. Elővigyázatosságból a BABOR a Retinew A16 új innovatív aktív hatóanyagot használja, mely úgy működik, mint a Retinol, de sokkal stabilabb és kompatibilisebb az érzékeny bőrrel.Továbbá sokkal magasabb koncentrációban használhatjuk, mint a Retinolt. Hogyan működik a Retinew A16?: Serkenti a sejtmegújulást Aktiválja a növekedési faktorokat Aktiválja a kollagénszintézist

Ár: 15500

Vitamin C- booster

C-vitamin a lehető legnagyobb koncentrációban az arcbőrre Aktív koncentrátum 20% tiszta, stabil C-vitaminnal, hatszoros hatással Védi a kollagénstruktúrát a korai pusztulástól Fokozza a bőr természetes kollagénszintézisét Csökkenti a ráncok mélységét Csökkenti a hiperpigmentációt Megköti és semlegesíti a szabadgyököket Véd a környezeti hatások által indukált oxidatív bőrkárosodástól A bőr észrevehetően tónusosabb és feszesebb. Az arcbőr egyenletesebb, és ragyogóan gyönyörű. Hatásai: Védi a kollagénstruktúrát a korai pusztulástól Fokozza a bőr természetes kollagénszintézisét Csökkenti a ráncok mélységét Csökkenti a hiperpigmentációt Megköti és semlegesíti a szabadgyököket Véd a környezeti hatások által indukált oxidatív bőrkárosodástól

Ár : 15500 

Purity cellular kezelés

Bőröd tisztátalan, főleg a stresszes szituációkban? Akkor a PURITY CELLULAR a legjobb választás. A legújabb tudományos felfedezéseketfelhasználva a BABOR kutató- és innovációs központja kifejlesztette az akkut, stressz okozta bőrtisztátalanságok ellen ható tökéletes formulát, melyek már a tisztátalanságok kialakulásától kezdve minden fázisban felveszi azokkal a harcot. Így a meglévő tisztátalanságokat gyorsan és hatékonyan csökkenti, az újak kialakulását pedig megakadályozza. Hatásai: Megtöri a bőr stressz okozta irritációjának ördögi körét Csökkenti a faggyúmirigyek méretét Leontja a felhalmozódott szarusejteket és elősegíti a természetes hámlást Gátolja a Propionibacterium acnes baktérium elszaporodását Mikro ezüst tartalma miatt antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású

Ár: 15500

Collagen booster kezelés

Az arcbőrt láthatóan simábbá és fiatalabbá varázsolja. Egy multiaktív hialuronsav-komplex, és tengeri kollagén hidratálja intenzíven a bőrt, és segít rugalmasságának megtartásában. A 2%-os tripeptid-oldat aktiválja a bőr természetes kollagéntermelését, így az érezhetően sűrűbb és feszesebb. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, energetikus, egészségesen friss bőr.


Ár 15500 Ft 

Aha savas hámlasztó kezelés

AHA 10+10 BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS: A Doctor Babor újgenerációs gyümölcssavas hámlasztó kezelése 10% speciálisan előállított gyümölcssavat és 10% hatékony antioxidánst tartalmaz. Intenzíven felgyorsítja a bőr megújulási folyamatait, az antioxidánsok pedig gondoskodnak az anti aging hatásról. Bármely regenerációra szoruló bőrre, főleg: fakó, sápadt, ragyogását vesztett arcbőr. Alábbi problémák ellen ajánlott: Ráncok, Pigmentfoltok, Tág pórusok, Akne és tisztátlan bőr esetén.

ár : 9900 ft 


30+Babor Skinovage PX

A Babor intelligens prémium bőrápoló- családja, a SKINOVAGE PX egyedileg van tervezve, hogy pontosan azt adja a bőrnek, amire szüksége van. A válogatott aktív formulák, amelyek mind különböző bőrigényeknek vannak kifejlesztve, kompenzálják a bőr természetes hibáit, és reaktiválják a bőr saját mechanizmusát.

BABOR CRASH-KÚRA

Babor crash kúra Regeneráló kezelés az azonnal látható eredményekért. Az ampullák igazi szépség fokozók 8x több hatóanyag rejlik bennünk mint a krémekben. Az ampullák optimális hatóanyag koncentrációt tartalmaznak, melyek minden bőrtípushoz és állapothoz egyedileg kerültek kialakításra. A Babor piac vezető az ampullák gyártásában 15 millió ampullát gyárt évente. Bőrdiagnosztika után személyre szabottan állítom össze a leghatásosabb hatóanyagokból álló ampulla kezelést, amit speciális ampulla masszázzsal juttatok be a bőr mélyebb rétegeibe.

Ampulla kínálat: Kiegyensúlyozó Hidratáló Regeneráló Öregedés gátló és feszesítő Védő

6500 Ft illetve + ampullánként 1500 ft


BABOR LUXURY KEZELÉSEK


HSR Lifting kezelések

Babor HSR Lifting kezelés : A kezelések eredményeképpen hatékonyan lehet késleltetni az öregedés jeleit: a sejtek élettartalmát és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lelassítja. ​ Ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek és az arcszín fiatalosan frissnek hat.A többéves know-how és a több területet átölelő kutatás eredményeként ismét sikerült innovatív hatóanyag-összetevőket azonosítanunk, melyek az idő jegyeit nem csak csökkentik, hanem a bőröregedést is jelentősen késleltetni tudják. 50 év nem fog többé 50 évnek látszani. ​ HSR lifting - Már jóideje megvolt a válaszunk a ráncképződés okaira, mielőtt a "lifting" - szó használatba jött. Legújabb kutatásunk azonosította a ráncképződés három fő okát: 1. anyag- és rugalmasság vesztés 2. lassuló anyagcserefolyamatok a szövetben 3. bőrmátrix megkeményedése ​ Ez a három ok kölcsönösen összefügg, a ráncok elleni harc akkor hatékony, ha egyidejűleg lépünk fel a három tényező ellen. 

A HSR liftinggel a BABOR kutatói csoportja a kozmetikai "lifting" területén ismét újító volt, azzal hogy kifejlesztette az egyedülálló HSR Lifting Integral Complexet, mely a ráncképződés fő okai ellen lép fel. A három különösen nagy hatékonyságú aktív összetevő tökéletes mennyiségben és kombinációban egy átfogó "lifting" hatást hoz létre: ​ HSR Lifting Integral Complex - ÚJ 1. Multitendyn -Serkenti a kollagén- és elasztin rostok képződését, ezáltal erősíti a szövetet. Javítja a kontúrt. 2. Liftolution - Létrehoz egy hálózati szerkezetet, erősíti és azonnali micro-lifting hatást hoz létre. 3. Glyco-Stop - Belülről csökkenti a ráncokat a kollagénrostok glikációjának megelőzésével. ​ Ez a teljeskörű emelő hatás, láthatóan és folyamatosan csökkenti a ráncokat. A bőr kisimultabb és a kontúr feszesebb - már az első naptól. ​ Célcsoport HSR lifting Ránctalanító soroazt a 40+ korosztály számára, akiknek a bőre már egyértelműen veszített feszességéből és tónusából. A bőrön egyre több ránc jelenik meg, az anyagcsere lelassult, a bőr alultáplált és oxigénhiányos.

Re Versive kezelés 

Szenzáció az öregedésgátlásban! 

Korunk előre haladtával a bőr természetes védelmi mechanizmusai gyengülnek és a sejt megújulás lelassul. A bőr veszít ragyogásából, rugalmasságából és a ráncok láthatóvá válnak. Re Versive - Azonnal látható hatás. A kezelés csökkenti a mély ráncokat és eltünteti az életkorral kialakult foltokat, kiegyenlíti a tónusokat. Ragyogóbb fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Feszesebb és simább, bársonyosabb lesz a bőr.

"FORGASD VELEM VISSZA AZ IDŐ KEREKÉT!" 


Aktív hatóanyagok: TELOVITIN - Nobel díjas kutatás alapján védi a sejteket, segít megőrizni a bőr fiatalságát. Stabilizálja a a telomereket ezért lelassítja a sejtek öregedését, elősegíti a sejtmegújulást. AGICYL- Multi aktív őssejt kivonat. Aktiválja a bőr saját védelmi mechanizmusait. Minimalizálja a bőr saját anti-aging állományát és aktiválja a hosszú élettartam gént a SIRT-1-t. LUMICOL- Csökkenti a szövetekben a Protein felhalmozódást. A bőr visszanyeri ragyogását. EPOCYL- Feszesíti a bőrszövetet, azonnal látható simaságot ad a bőrnek. A REVERSIVE termékcsalád páratlan illatát a virágok királynője a rózsa adja.
Re Versive kezelés 17,500 ft
Re Versive kezelés 17,500 ft

SeaCreation kezelések

SEACREATION: Az örök fiatalság titka SEACREATION40+ nőknek, akik kifinomultak, világpolgárok, presztízsérték, luxus kedvelők! Kényeztetés, luxus és pontosan összehangolt hatóanyagok ennek a kezelésnek a filozófiája. Tapasztald meg a legjobb kikapcsolódást az egyedülálló Babor masszázs technikákkal, valamint a legaktívabb és ritka hatóanyagokkal, melyek mélyen a tengerben találhatóak, ezáltal létrehozva egy láthatóan feszes, tónusos, mélyen hidratált és ránc mentes bőrfelületet. Luxus öregedésgátló kezelés a tenger mélyéből a feszesebb, sima,fiatalos bőrért. A Babor óceánok mélyét kutatta, hogy felfedezze a Sea Creation luxus hidratáló krémeiben található gazdag összetevőket. A hatékony öregedésgátló fehérje, a Glycocéane GP3, és a Sea-telligent Komplexben található Babor theromphilus és az exkluzív zöldkaviár algakivonat kombinációja erősítik egymás öregedésgátló hatását. Fedezd fel a Babor Sea Creation mélytengeri hatóanyagok nyújtotta luxus élményt. 

Az igazi szépség titka a tengerek mélyén rejtőzik.A 4000 méter mélyről felhozott tengeri aktív hatóanyagok hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez, vitalizálják a bőrt és a teljes körű luxus anti ageing bőrápolás kiemelkedő elemévé teszik a SeaSecration. A bőr sejtenergiája növekszik és ellensúlyozza az oxidatív stresszt. 

GRAND CRU kezelések

GRAND CRU - A RÓZSA ÁLTAL INSPIRÁLT kényeztető anti-aging arckezelés A BABOR egy, a piacon igazán különleges és egyedi termékkel rukkolt elő. A Grand Cru minden idők legexkluzívabb ampulla kezelése, melyben a BABOR két ikonikus eleme, a rózsa és az ampulla egyesül.A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. Illatával igazán elvarázsol, hatóanyagával pedig rögvest láthatjuk az eredményt. Ezt követi a The White ampulla, mely fehér alba rózsa kivonattal még simább, egyenletesebb és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Segít a fehérje maradványok eltávolításában azáltal, hogy serkenti a sejtek anyagcseréjét, gátolja a melanin és tirozináz termelését. Az intenzív ampullakúrát a The Black ampullák zárják, mely a black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, így segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. Felurasavból és rozmaringból származó antioxidánsai teljeskörű DNS és őssejt védelmet nyújtanak még a napsütés ellen is. Gyere el kozmetikámba és tapasztald meg Te is a BABOR egyedülálló Grand Cru ampulláit arcbőrödön!

 A kezelés ára 17.500Ft.
A kezelés ára 17.500Ft.